Most popular

Created on August 31, 1994 1 year ago, changed at November 17, 2017 is hosted by, oresundskraft. DNS Records, nameservers, no data host value ttl..
Read more
Mer om projektet 2023. Investment year: Chairman: CEO: Investment year: Chairman: CEO: The Luxury Kids Group, trustcruit. Mer om projektet 2021 Skolor och idrottshallar, Nacka..
Read more

Klättring uppsala utomhus


klättring uppsala utomhus

dig vidare till den anläggning du är intresserad av för mer specifik information om utbud, priser, adress och göteborg stipendium öppettider. Vi må inte ha de högsta bergen i landet, inte heller de längsta lederna, men med en stor passion för klättring oavsett nivå välkomnar vi alla som vill vara med. Bjud med familjen och få hjälp av en instruktör för lite topprepsklättring utomhus eller lär dig allt du behöver för att själv upptäcka Stockholms smultronställen och varför kombinationen av klättring och fika är det bästa som finns! För dig med rött eller grönt kort som vill klättra utomhus på bultade leder. Kanske vill du lära dig ledklättra utomhus (sportklättring klättra på egna säkringar (tradklättring) eller så har du en helt annan idé. Du kan även boka två dagars kurs om du vill lära dig sportklättra men inte har det röda kortet än, då våra instruktörer kan baka in ledklätterkursen i upplägget. Bokas i samråd med instruktör, klippa bestäms tillsammans utifrån era behov och önskemål.klättring uppsala utomhus

UKK finns för alla som är intresserade av klättring i och omkring, uppsala.Vi må inte ha de högsta bergen i landet, inte heller de längsta lederna, men med en stor passion för klättring oavsett nivå välkomnar vi alla som vill vara med. Klubbens verksamhet är framförallt fokuserad på klättring i Uppsalas närområde. Klättra utomhus i sommar!

Onnela uppsala
Biltema uppsala boländerna
Trafikstörningar uppsala stockholm

På våra anläggningar i Stockholm och Malmö har vi väggar för klättring och bouldering. Vi tycker att alla ska få uppleva klättring på riktig sten och därför erbjuder vi i år rekordmånga utomhuskurser samt möjligheten att boka en egen instruktör utomhus! Uppsala Klätterklubb är självfallet ansluten till, svenska Klätterförbundet och de internationella klätterorganisationerna, uIAA och. Ifsc vilket bland annat innebär att alla medlemmar omfattas av en klätterförsäkring. Man får man följa med en auktoriserad klippklätterinstruktör som guidar upp och ner för bergväggarna. Du och några män knulla bora vänner kanske vill lära sig repellera, topprepsklättra eller bara åka ut och klättra med en instruktör? Eller så spikar du redan nu årets äventyr och bokar båda veckorna till rabatterat pris! På alla våra anläggningar hittar du klättring av varierande svårighetsgrad. Klättercentret är Sveriges största aktör för inomhusklättring. Vi är även ansluta till. Du kommer få tips, trix och en härlig upplevelse. Upplevelsen sker i vacker natur.


Top news

Pub stockholm butiker

Därför har vi tagit fram en publista för att du ska kunna hitta en bra pub i Stockholm, som kanske till och med kan bli


Read more

MVC drottninggatan helsingborg

Samtidigt öppnar gatans västra sida också upp sig genom parkering till strandområdet kring Kallis och Fria bad, belägna på andra sidan av en järnvägsviadukt, som


Read more

Försörjningsstöd lund

Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. Du som har nedsatt arbetsförmåga (helt eller delvis)


Read more
Sitemap