Most popular

Glutenfri, säg till när du beställer så gör vi din pizza eller kebab av glutenfri pizzabotten! Romania, tomamtsaus, ost, skinke, bacon, løk, liten: 70,- Medium..
Read more
Hos oss väger hög yrkesmässig standard tungt. Questions to ask prospective landscapers. Ackvisition samt utveckling av samarbeten, kundrelationer och nätverk. I dina arbetsuppgifter ingår därför..
Read more

Plommonkaka mandel


plommonkaka mandel

västgötaspetsen Vaira, torskrygg med hummersås på 5 minuter - recept. Häll upp dem på bakplåtspapper och låt svalna innan de hackas grovt. Ingredienser: 5 ägg 2,5 dl strösocker 200 gr smält smör 1 dl mandelmjöl 2 dl vetemjöl (glutenfritt) 1,5 dl havregryn (glutenfria) 1 tsk bakpulver 3 tsk äkta vaniljsocker plommon, halverade och urkärnade. Häll smeten i en bakplåtspapperbeklädd ugnsform och fördela plommonhalvorna utanpå. Vispa grädden löst och blanda ned de hackade mandlarna och likören. Blanda turvis ner det smälta avsvalnade smöret och mjöl-bakpulverblandningen. Lagar du moussakan efter det här receptet får. Vispa äggen och sockret vitt och pösigt. Bred ut smeten i pajskalet. Vänd runt dem tills de är täckta med karamell.

Och då har de där rackans fåglarna mumsat på flera av plommonen. Sätt ugnen på 200. När väl plommonen mognat på träden i vår trädgård så blir det en kamp om frukterna mellan oss och fåglarna. Kavla ut pajdegen och lägg i en pajform. Här bjuder jag på ytterligare ett smarrigt bakverk med plommon. Rör i smöret och vänd runt igen. Recept från Hemmets Journal. Tryck ned plommonhalvorna i smeten med skalet uppåt. Några av plommonen åkte rakt ned i magen på oss och mina kollegor. Och några blev en god plommonkaka. När jag satte i gång med bakningen var jag rätt så osäker på hur havregrynen skulle bete sig i kakan.

(Smöret gör att mandlarna lättare lossnar från varandra). Nagga botten med en gaffel och förgrädda pajskalet i 10 minuter. Riv mandelmassa och rör ihop den med smöret. Låt vila i kylen 1 timme. Testa med en baksticka att kakan är torr. Gädda i nedre delen av ugnen i 30 minuter. Agneta Källberg, plommonchutneyn som slår knockout, maud Holmberg Klyft. Men ni får även receptet på mandelgrädden för det blir så gott ihop!


Top news

Huggorm göteborgs skärgård

Das Häuschen bietet sich für eine kleinere Familie oder zwei Paare an, die unweit der Stadt und dennoch in maritimer Atmosphäre erholsame Urlaubstage an der


Read more

Lediga platser i UNHCR stockholm

För många av våra kunder har vi varit EDP länge, men nu blir vi EDP med hela Sverige! För att kunna använda webbplatsen behöver du


Read more

Gröna lund 2018

Gröna Lund bjuder nämligen inte på några större nyheter. Det finns även tre nya restauranger; Fiesta Taqueria och bar, Terrassen och Hekto BBQ. Huset har


Read more
Sitemap