Most popular

Även de andra stora TV-koncernerna MTG (bl. 7 Tidskrift för vattenvård, 1986-2, sid. Stockholm är, sveriges huvudstad 5 samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska..
Read more
Bra kämpat under den krävande kursen med 35 timmars effektiv träning på 5 dagar. Försäkra dig och din familj, vi har försäkringar för dig och..
Read more

Knivattack skola jönköping flashback


knivattack skola jönköping flashback

oroliga föräldrar som meddelats av skolan vad som hänt. Två elever skadades lindrigt när en annan elev under onsdagsmorgonen gick till attack med en kniv på en skola. Polis och räddningspersonal var snabbt på plats efter lärarnas larm och en ung pojke kunde snart gripas. Jag tror inte jag kommer tänka på något speciellt när jag går till skolan. Allt tyder på att det var fråga om en ensam gärningsperson som agerat på egen hand.



knivattack skola jönköping flashback

Pådraget var stort när en elev skadade två andra med kniv på en skola i Jönköping under onsdagen. Knivattack på skola i Jönköping Publicerad 22 november 2012. En 13-årig elev på Stadsgårdsskolan i Jönköping har blivit avstängd i en vecka efter att ha attackerat en annan elev med kniv. Jag kommer inte att göra fler videor. Orsaken är att jag ska genomföra ett dåd på min skola.

Det verkar som att det var ytliga skador, säger Agnevik. Förskolechef Peter Lindström bekräftade senare på förmiddagen att en elev är förd med ambulans till sjukhus. Finns omständigheter, det finns omständigheter till den attackerande elevens agerande men skolan kan inte gå in på vad det är, säger han.

Enligt uppgifter till SVT Jönköpingsnytt har knivskärningen dock en bakgrund i att 13-åringen känt sig kränkt och mobbad av andra elever. Även om det slutade väl den här gången, kunde det gått riktigt illa. Det är en person som inte är straffmyndig, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik och berättar att polisen hittade den minderåriga personen i någon form av en lokal eller bostad. Vid attacken fick två elever lättare skador och kort efteråt greps en annan elev, en ung pojke, misstänkt för försök till mord. Klockan.56 på onsdagsmorgonen fick polisen samtal via SOS om att en person befann sig på Råslättsskolans skolgård med en "större kniv" i handen. Elever får stanna inomhus vad vi har hört på skolan, sa tidningens reporter Johan Nordenström från platsen. Beslutet kommer efter den knivattack en ung pojke iförd en sådan mask utförde på en låg- och mellanstadieskola på Råslätt i Jönköping i början av september, uppger Sveriges Radio Jönköping. Medlem, vad jag vet så är råslätt ett område som är så kallat miljonprogram som är en förort till Jönköping.


Top news

Öronläkare stockholm city

Ticket Preis Ermäßigt Passage-avgift 75 kr 75 kr Zonbiljett Arlanda 125 kr 110 kr 30-dagarsbiljett Arlanda 1090 kr 790 kr Günstige Hotels in Stockholm Eine


Read more

Självservice helsingborg stad

E-tjänsterna innebär att din ansökan eller din anmälan skickas in direkt. Mat i förskola och skola, så bygger vi om Drottninggatan, tyck till om tryggheten


Read more

Poolia Malmö

Varför Camilla är en rekryterare att lita på? September 2018 Salling Group Falkenberg, Halland netto ist ein kontinuierlich wachsender Lebensmitteldiscounter und vertreten in den


Read more
Sitemap