Most popular

För att slippa den otäcka smärtan vid vaxning kan det hjälpa att ta en värktablett någon timme innan utförandet. Många arbetar under extremt dåliga ..
Read more
Technical progress lead us to electronic books, and than - electronic libraries. The largest number of professional NHL players were in Sweden during the season..
Read more

Knivattack skola jönköping flashback


knivattack skola jönköping flashback

oroliga föräldrar som meddelats av skolan vad som hänt. Två elever skadades lindrigt när en annan elev under onsdagsmorgonen gick till attack med en kniv på en skola. Polis och räddningspersonal var snabbt på plats efter lärarnas larm och en ung pojke kunde snart gripas. Jag tror inte jag kommer tänka på något speciellt när jag går till skolan. Allt tyder på att det var fråga om en ensam gärningsperson som agerat på egen hand.knivattack skola jönköping flashback

Pådraget var stort när en elev skadade två andra med kniv på en skola i Jönköping under onsdagen. Knivattack på skola i Jönköping Publicerad 22 november 2012. En 13-årig elev på Stadsgårdsskolan i Jönköping har blivit avstängd i en vecka efter att ha attackerat en annan elev med kniv. Jag kommer inte att göra fler videor. Orsaken är att jag ska genomföra ett dåd på min skola.

Det verkar som att det var ytliga skador, säger Agnevik. Förskolechef Peter Lindström bekräftade senare på förmiddagen att en elev är förd med ambulans till sjukhus. Finns omständigheter, det finns omständigheter till den attackerande elevens agerande men skolan kan inte gå in på vad det är, säger han.

Enligt uppgifter till SVT Jönköpingsnytt har knivskärningen dock en bakgrund i att 13-åringen känt sig kränkt och mobbad av andra elever. Även om det slutade väl den här gången, kunde det gått riktigt illa. Det är en person som inte är straffmyndig, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik och berättar att polisen hittade den minderåriga personen i någon form av en lokal eller bostad. Vid attacken fick två elever lättare skador och kort efteråt greps en annan elev, en ung pojke, misstänkt för försök till mord. Klockan.56 på onsdagsmorgonen fick polisen samtal via SOS om att en person befann sig på Råslättsskolans skolgård med en "större kniv" i handen. Elever får stanna inomhus vad vi har hört på skolan, sa tidningens reporter Johan Nordenström från platsen. Beslutet kommer efter den knivattack en ung pojke iförd en sådan mask utförde på en låg- och mellanstadieskola på Råslätt i Jönköping i början av september, uppger Sveriges Radio Jönköping. Medlem, vad jag vet så är råslätt ett område som är så kallat miljonprogram som är en förort till Jönköping.


Top news

Stockholm atentado

Lofven said the government was doing everything possible to help the security services. 1:00 to 2:00: 0 chance of precipitation in the area. It's


Read more

Timberland stockholm sergelgatan

In 1999, Timberland recognized an opportunity to bring premium, durable boots to professional tradespeopleconsumers who see footwear as essential tools to help them do their


Read more

Socialjouren lund

Website Terms, Privacy Policy, and, licensing Terms. Please send me product announcements, helpful advice, and special promotions. Holm, Gösta, «Uppåkra och Lund», Fornvännen 97 (2002).


Read more
Sitemap