Most popular

Årsta norra Gränby Centrum Centralstationen Akademiska sjukhuset Ulleråker Ultuna Gottsunda Gottsunda östra. Akademiska sjukhuset Fyrislund Årsta Gränby Centrum. Vissa avgångar med Upptåget ersätts med buss..
Read more
Våra duktiga kockar, kallskänkor och konditorer arbetar med fina råvaror för att tillgodose dina önskemål. Välkommen att beställa catering hos oss! Välkommen med din cateringbeställning..
Read more

Idrottsmassage i uppsala


idrottsmassage i uppsala

även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat. En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Du som är student kan få rabatt för studentmassage så som denna behandling, även rabatt för ungdom och senior. I kombination med vanlig massage kan musklerna masseras jämnare och djupare av en erfaren massör.

Ordinarie pris 500 kr, din deal: 150 kr - 70 rabatt. Den passar de som tränar hårt och kan kombineras med vanlig massage (rek tid 30-45 min). Idrottsmassage kan hjälpa till att förebygga muskelskador eller förkorta läkningsprocessen av en muskelskada. Den rekommenderade tiden för idrottsmassage är 30 till 45 minuter.

En kunnig och erfaren massör hjälper dig med detta och hittar även de mest utsatta musklerna som behöver massagebehandlas. Gamla Uppsala, 75644 uppsala, på Uppsala Idrottsrehab och massage erbjuder vi idrottsmassage, rehabilitering av idrottsskador, kostråd, träningsråd samt mental rådgivning. Hämma bildandet av inflammatoriska proteiner efter träning. Få en muskel med förhöjt nervpåslag att slappna. Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din idrottsmassör upp lejon Bar stockholm sveavägen de muskler som orsakar problematik. Det är därför som vi arbetar aktivt med vidareutbildningar för att vi ska ha de bästa massörerna. Idrottsmassagen har huvudsakligen 3 st effekter. Det som skiljer idrottsmassage mot traditionell massage är att idrottsmassagen är mer kraftfull och resultatinriktad.

Må Bra, massage, idrottsmassage i, uppsala
Massage, riktad eller förebyggande hos Citymassören i, uppsala
Idrottsmassage för elitidrottare privatpersoner Sthlm Physique
Massage Idrottsmassage av naprapat i, uppsala - Muskelcentrum
Idrottsmassage, aG, massage i, halmstad


Top news

Scandlines priser helsingborg köpenhamn

Har du köpt biljett med Jojo-kort och reser med buss? Visa bara upp biljetten för föraren. Pendlarkort kan endast köpas av medlemmar i pendlarklubben


Read more

Uppsala, parkering app

Parkeringsavgifter inför vi parkeringsavgifter i den del av Fålhagen som tillhör parkeringsområde D och E (se gulmarkerat område i kartan nedan). För företagare i Uppsala


Read more

Antagningspoäng helsingborg 2017

Det ger dig en bra grund för att maximera dina resultat på högskoleprovet. Om statistiken på Antagningspoä, vi hämtar all vår statistik från Universitets


Read more
Sitemap