Most popular

Måndag - fredag: 10 -. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid. Hos..
Read more
Finns det några fler fall? 08.25 Personen är anträffad avliden. Även Jonas Öberg, 27, bor i närheten: Jag hörde smällar och skickade ett sms till..
Read more

Idrottsmassage i uppsala


idrottsmassage i uppsala

även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat. En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Du som är student kan få rabatt för studentmassage så som denna behandling, även rabatt för ungdom och senior. I kombination med vanlig massage kan musklerna masseras jämnare och djupare av en erfaren massör.

Ordinarie pris 500 kr, din deal: 150 kr - 70 rabatt. Den passar de som tränar hårt och kan kombineras med vanlig massage (rek tid 30-45 min). Idrottsmassage kan hjälpa till att förebygga muskelskador eller förkorta läkningsprocessen av en muskelskada. Den rekommenderade tiden för idrottsmassage är 30 till 45 minuter.

En kunnig och erfaren massör hjälper dig med detta och hittar även de mest utsatta musklerna som behöver massagebehandlas. Gamla Uppsala, 75644 uppsala, på Uppsala Idrottsrehab och massage erbjuder vi idrottsmassage, rehabilitering av idrottsskador, kostråd, träningsråd samt mental rådgivning. Hämma bildandet av inflammatoriska proteiner efter träning. Få en muskel med förhöjt nervpåslag att slappna. Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din idrottsmassör upp lejon Bar stockholm sveavägen de muskler som orsakar problematik. Det är därför som vi arbetar aktivt med vidareutbildningar för att vi ska ha de bästa massörerna. Idrottsmassagen har huvudsakligen 3 st effekter. Det som skiljer idrottsmassage mot traditionell massage är att idrottsmassagen är mer kraftfull och resultatinriktad.

Må Bra, massage, idrottsmassage i, uppsala
Massage, riktad eller förebyggande hos Citymassören i, uppsala
Idrottsmassage för elitidrottare privatpersoner Sthlm Physique
Massage Idrottsmassage av naprapat i, uppsala - Muskelcentrum
Idrottsmassage, aG, massage i, halmstad


Top news

Boka tåg stockholm paris

Sök efter charterresor från Karlstad flygplats, ving erbjuder charter/flygstol från Karlstad till, gran Canaria, Mallorca, Rhodos och, split. Föreställningsdagar: fre-lör Hotell: Comfort Hotel Xpress ghost


Read more

Warframe baro ki'teer ps4 tid

Rank: 19, join our Community and become a N00b. His mother was killed while he hid, and he was apparently the only survivor. The Void


Read more

Tandläkare linköping skäggetorp

Lotteriinspektionen är den myndighet som ska säkerställa att den svenska spelmarknaden är laglig, säker och tillförlitlig. Vi verkar för en sund och säker spelmarknad. Vi


Read more
Sitemap