Most popular

Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Steuern und Gebühren sind in den..
Read more
Det slumpade sig så bra att min dotter var på väg hem från Göteborg och kunde köra förbi där han bodde och hämta dem. Jag..
Read more

Mats alvesson lunds universitet


mats alvesson lunds universitet

gör. Civilministern klargjorde bland annat vad tillitsreformen innebär för tillsynsmyndigheterna. Hon pratade även om arbetsmarknaden 2030 och om robotiseringen. På, kan du hitta videos på samtliga presentationer. Dagen bjöd på en mängd intressanta och tankeväckande föreläsningar vilka var och en syftade till att ge deltagarna nya kunskaper och insikter.

Temat för konferensen var Tillit och kontroll ändamålsenliga metoder i tillsyn. Alla deltagare uppmanades att aktivt delta i diskussioner och även svara på frågor via mobilerna.  Detta kan leda till dåligt fungerande arbetsplatser och fördummade medarbetare och chefer men paradoxalt också till organisationer där folk är disciplinerade, samstämda, positiva och produktiva, i alla fall på kort sikt. Det var en välbesökt konferens med drygt 130 deltagare från ett flertal olika tillsynsmyndigheter i landet.

Örebro universitet gym priser
Lunds kommun socialförvaltningen
Lunds bystuga årsunda
Postnummer petterslundsgatan uppsala

Ardalan Shekarabi, Tillsynsforum (pdf) Gunilla Hult Backlund, generaldirektör IVO En mer samordnad och lärande tillsyn tillsynsmyndigheternas roll i regeringens tillitsreform Gunilla utgick från förändringsarbetet i den egna verksamheten mot en tillsyn som mer bidrar till lärande och verksamhetsutveckling. Dagens talare gav oss alla nya insikter som vi kunde ta med oss härifrån. Dagen avslutades av Ingrid Cherfils och Alexandra Pascalidou som tillsammans summerade dagen och tackade alla föreläsare och deltagare för en givande dag. Boken, dumhetsparadoxen är en väckarklocka för ett allt mer dumhetspräglat arbetsliv en bok som uppmanar oss att använda vår intelligens för att göra meningsfullt arbete, uppnå personlig tillfredsställelse och organisatorisk framgång. Nu för tiden är de flesta för svenska värderingar. Sammanfattning och presentationer, konferensen öppnades upp. Vi har börjat kunna få vad vi vill, när vi vill och i vilken kontext. Han myntade 2012 begreppet funktionell dumhet som syftar på frånvaron av kritisk reflektion. För mycket resurser går i dag till att allt ska se bra ut och undvikande av prickningar av tillsynsmyndigheter eller massmedia. Han pratade även om förmåga och förväntningar, att vi går mot en digital förvaltning där all kommunikation måste kunna ske digitalt. Temat för dagen var Digitaliseringens möjligheter.

Mats alvesson lunds universitet
mats alvesson lunds universitet


Top news

Bio malmö

Italy 4880804, wind, vodafone see SMS short codes for other countries. Host of Swedish show, förKväll (2006) along with. The 6'5" striker then signed with


Read more

Sjöväder stockholm åbo

Nederbörd, badar du mycket? Gå in och rapportera badtemperatur, presenteras. Annons 6 av 10 har badat med alkohol i kroppen. Turku Åland, stockholm, ship, turku


Read more

Rå sushi stockholm meny

Forrige uke var vi heldig å finne den på vår lokale Coop Mega. Hva er det som er så genialt med smørflyndre? Det er derfor


Read more
Sitemap