Most popular

Resultatet har fått biopubliken att strömma till i oöverträffade mängder men polariserat den finska kritikerkåren. Men det är inte utan att man muttrar ett stillsamt..
Read more
I'm glad you enjoyed your stay with us and we hope. SkeppsholmenSkeppsholmen2.0 km StockholmSweden, langholmenLangholmen2.5 kmLångholmen, Stockholm, rosendals GardenRosendals Garden3.7 km12 Rosendalsterrassen. Stockholm Central..
Read more

Stockholms läns landsting valkompass


stockholms läns landsting valkompass

open to you as a patient book Video Meeting with Doctors, Nurses and psychosocial counseling. Kollektivtrafiken omsätter cirka 20 miljarder per år och finansieras främst via landstingsskatt och intäkter från biljettförsäljning. . Landstingsstyrelsen föreslås den 27 november utse Carina Lundberg Uudelepp till Region Stockholms första regiondirektör med tillträde den 1 januari. Satsningar på utvecklad kollektivtrafik, trafikförvaltningen arbetar med utbyggnader, moderniseringar och upprustningar av kollektivtrafiken. Partiernas förslag till budget 2019, den 13 november presenterade den politiska majoriteten i landstinget sitt förslag till budget för 2019. Den 9 december gäller SL:s nya tidtabell.

Tidning stockholms skärgård, Börsnoterade företag stockholmsbörsen,

Exempel på meze stockholm söder satsningar inom kollektivtrafiken: vi köper in nya tunnelbanevagnar och pendeltåg, rustar upp lokalbanor, utreder möjligheter för eldriven busstrafik och bygger ut och förlänger Tvärbanan. Trafikförvaltningen är en förvaltningsorganisation under trafiknämnden och landstingsfullmäktige. Cookie Use and, data Transfer outside the. Utöver varumärket SL ansvarar trafikförvaltningen för Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet. Det innebär att landstinget får ett utökat uppdrag för bland annat frågor kopplade till tillväxt och transportinfrastruktur. Trafikförvaltningen föreslår och genomför regionala lösningar som underlättar arbetspendling och förenklar vardagen för boende och besökare i länet. Läs mer om aktuella projekt inom kollektivtrafiken.

Snabbt, enkelt och samlat på ett ställe.
Är du osäker vad du ska rösta på och vill få hjälp att välja?
Ta reda på vilka partier i riksdags-, kommun- och landstingsvalen 2018 som matchar dig bäst med hjälp av SVT:s valkompass och hitta den riksdagskandidat som tycker mest som.
The latest Tweets from.
Nyheter och information från, stockholms läns landsting.

Sök utbildningar stockholms universitet
Semester i stockholms skärgård
Båtturer runt Stockholms skärgård
Båttur genom Stockholms skärgård


Top news

Saluhallen göteborg fiskrestaurang

Men nu rapporterar Sydsvenskan att det blir två saluhallsveteraner som tar över efter Malmstens Fisk. Med generösa öppettider och en meny vars storlek varierar under


Read more

Borrelia barn ont i nacken

Nukleotiderna är i sin tur sedan byggstenar i DNA och RNA. Upphävning av smärta genom tillförsel av ett neuroleptikum i kombination med ett smärtstillande läkemedel.


Read more

Tingsrätten örebro parkering

GGP Sweden AB väljer att skifta namn på anläggningen i Tranås. Annorlunda lektioner för avgångseleverna Hela studentveckan innehåller olika aktiviteter för avgångsklasserna på Holavedsgymnasiet. I


Read more
Sitemap