Most popular

Luft som passerat över Mälaren kan öka luftfuktigheten, vilket gör att det vintertid kan kännas kallare än vad det. Sankt Nicolai kyrka i kvarteret Livia..
Read more
För oss är det ett mycket gott betyg! Vi i publiken vet att de andra tror att tråkmånsen inte förstår språket, men egentligen fattar precis..
Read more

Låna studentlitteratur göteborg


låna studentlitteratur göteborg

behöver köpa nytt. Läs mer om 100 trygghet, jämför priset på ny studentlitteratur. Jag har fått majoriteten av mina böcker sålda inom. Till Supersök, du kan också beställa och köa på material i Supersök. Observera att detta endast gäller dig som bor utanför Göteborgsregionen. Skapa konto, skapa konto för att fortsätta, förnamn. Vissa böcker vill du äga själv medans andra går att låna från kompisar och bibliotek. Via dem så har böckerna komma till användning igen. Men genom att köpa begagnat kan. Gå till toppen av sidan Studentapan. Se till att vi har korrekta kontaktuppgifter till dig så att du kan få påminnelser.

Låna studentlitteratur göteborg
låna studentlitteratur göteborg

Skaffa ett bibliotekskort, det finns två kort som används för att låna på universitetsbiblioteket. Logga in, sök bland 400351 kursböcker, värdera och sälj böcker chevron_right. Att köpa begagnade kursböcker är inte bara bra för din plånbok, det är även bra för miljön. Du kan göra max 4 omlån. Om dina samlade förseningsavgifter är 70 kronor eller högre får du inte låna nya böcker eller göra omlån. Vi söker automatiskt igenom cdon, Adlibris och Bokus sortiment i realtid, för att hitta det bästa nypriset på din studentlitteratur. Kontakta biblioteket och be att boken skickas hem till dig. Efternamn, e-postadress, välj lösenord eller fortsätt med Är du redan ett konto hos Studentapan? Du som är student eller anställd vid Göteborgs universitet kan använda ditt GU-kort.

låna studentlitteratur göteborg


Top news

Bulthaup helsingborg

Visa större karta, nyckeltal och resultat, bolaget skall bedriva försäljning, montering och konsultation av hem- och kontorsinredning och därmed förenlig verksamhet. Vi kommer titta på


Read more

Sofia lundin härnösand

Utforska livsstilarna i området. Även företag/föreningar som är försatta i konkurs men där konkursen inte är avslutad, ska anmäla verklig huvudman. Dödsbon och konkursbon, enkla


Read more

Innerdiameter vp-rör

Socio-economic fabric of the medi na s ( inner a n d historic cities) with. A is t h e inner diameter o f t


Read more
Sitemap