Most popular

Självklart byggs det också en privat hamn med möjlighet till båtplats exklusivt för de boende. . Samhällsnyttan av föreningars arbete är ovärderligt och uppmuntras genom..
Read more
Martino" di Messina : 1,38 KM.00.00 per persona a notte Distanza da Policlinico Universitario "G. Sono assoggetti al pagamento della" fissa di 25,00 per..
Read more

Låna studentlitteratur göteborg


låna studentlitteratur göteborg

behöver köpa nytt. Läs mer om 100 trygghet, jämför priset på ny studentlitteratur. Jag har fått majoriteten av mina böcker sålda inom. Till Supersök, du kan också beställa och köa på material i Supersök. Observera att detta endast gäller dig som bor utanför Göteborgsregionen. Skapa konto, skapa konto för att fortsätta, förnamn. Vissa böcker vill du äga själv medans andra går att låna från kompisar och bibliotek. Via dem så har böckerna komma till användning igen. Men genom att köpa begagnat kan. Gå till toppen av sidan Studentapan. Se till att vi har korrekta kontaktuppgifter till dig så att du kan få påminnelser.

Låna studentlitteratur göteborg
låna studentlitteratur göteborg

Skaffa ett bibliotekskort, det finns två kort som används för att låna på universitetsbiblioteket. Logga in, sök bland 400351 kursböcker, värdera och sälj böcker chevron_right. Att köpa begagnade kursböcker är inte bara bra för din plånbok, det är även bra för miljön. Du kan göra max 4 omlån. Om dina samlade förseningsavgifter är 70 kronor eller högre får du inte låna nya böcker eller göra omlån. Vi söker automatiskt igenom cdon, Adlibris och Bokus sortiment i realtid, för att hitta det bästa nypriset på din studentlitteratur. Kontakta biblioteket och be att boken skickas hem till dig. Efternamn, e-postadress, välj lösenord eller fortsätt med Är du redan ett konto hos Studentapan? Du som är student eller anställd vid Göteborgs universitet kan använda ditt GU-kort.

låna studentlitteratur göteborg


Top news

Flygbiljetter göteborg riga

Flygbiljetter till Göteborg från fler destinationer resa från Riga till Göteborg, en resa till Göteborg tar som snabbast 0 om du flyger från Riga med.


Read more

Brevlådor göteborg

Göteborg rankas dessutom som en av Europas mest hållbara hotellstäder. En promenad eller spårvagnsresa bort hittar du flera mysiga områden med sin egen unika charm.


Read more

Riverton göteborg frukosttider

Och att få uppleva lite av varje gör ju vardagen ännu trevligare. Till Skruvat 7495 kr, universal / Passar hundburen din bil? Där står olika


Read more
Sitemap