Most popular

I regel har de inte bildat egna arkiv, men i Nacka hälsovårdsnämnd finns -35 från distriktssjuksköterskan i Älta (Arkivregister för Stockholms län). Varje år har..
Read more
Isbn Lindholmen, Svedala kommun. Galleri Måsen, Karlshamn 85, landstingshuset, Karlskrona 88, galleri Clic, Kristianstad. Hässleholms Kulturpris 92, sveriges Bildkonstnärsfond 90, -94, grafiska upplagor. Stockholm, är..
Read more

Låna studentlitteratur göteborg


låna studentlitteratur göteborg

behöver köpa nytt. Läs mer om 100 trygghet, jämför priset på ny studentlitteratur. Jag har fått majoriteten av mina böcker sålda inom. Till Supersök, du kan också beställa och köa på material i Supersök. Observera att detta endast gäller dig som bor utanför Göteborgsregionen. Skapa konto, skapa konto för att fortsätta, förnamn. Vissa böcker vill du äga själv medans andra går att låna från kompisar och bibliotek. Via dem så har böckerna komma till användning igen. Men genom att köpa begagnat kan. Gå till toppen av sidan Studentapan. Se till att vi har korrekta kontaktuppgifter till dig så att du kan få påminnelser.

Låna studentlitteratur göteborg
låna studentlitteratur göteborg

Skaffa ett bibliotekskort, det finns två kort som används för att låna på universitetsbiblioteket. Logga in, sök bland 400351 kursböcker, värdera och sälj böcker chevron_right. Att köpa begagnade kursböcker är inte bara bra för din plånbok, det är även bra för miljön. Du kan göra max 4 omlån. Om dina samlade förseningsavgifter är 70 kronor eller högre får du inte låna nya böcker eller göra omlån. Vi söker automatiskt igenom cdon, Adlibris och Bokus sortiment i realtid, för att hitta det bästa nypriset på din studentlitteratur. Kontakta biblioteket och be att boken skickas hem till dig. Efternamn, e-postadress, välj lösenord eller fortsätt med Är du redan ett konto hos Studentapan? Du som är student eller anställd vid Göteborgs universitet kan använda ditt GU-kort.

låna studentlitteratur göteborg


Top news

International clinic Göteborg

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Samtliga behandlingar utförs endast av legitimerad och


Read more

Stockholm väder för 16 dagar gdansk

1,4 Prognosens medeltemp söndag och måndag. Det sammanställs till en prognos av YR och smhi som vi visar här med uppdaterat väder 24 /.


Read more

Hammarby vs Örebro

Hammarby IF Örebro SK live score (and video online live stream starts.8.2018. Division NL The team of Maidenhead Utd are on a streak of 6


Read more
Sitemap