Most popular

Ni har säkert sett dem på läktaren eller Facebook där de har över 5000 följare. Texten ifrån DFG sida är minst sagt märklig! Göteborg på..
Read more
Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill hyra bostad i Stockholm. Sök bland bostäder till salu i Stockholm. Här på Blocket..
Read more

Nya lägenheter till salu


nya lägenheter till salu

välsk. Välplanerad lägenhet med rymliga rum och stort kök. Välkomna till denna mycket trevliga och yteffektiva lägenhet med fina ljusa ytskikt och ett bekvämt läge i modernt hus med hiss från markplan. I stadsnära naturliv alldeles intill Mälaren fortsätter utbyggnaden av Upp. Här bor du med dubbla badrum, halvinglasad balkong, stora ljusinsläpp och en genomtänkt pla. Välkommen till en mycket yteffektiv och.

Ljus och fin lägenhet om 1,5 rum och kök, belägen mitt i stan med både högskola och tågstationen runt hörnet. Välplanerad och toppmodern trea på populära Hamngatan i centrala Sundbyberg! Lägenheterna ligger nära till många sociala bekvämligheter. Väldisponerad planlösning med ett rymligt vardagsrum.

Den ljusa tilltalande planlösningen bjuder på en välkomnande hall med mycket. En lägenhet i Stockholm ger dig dessutom en bostad i en stad med lång historia. Trevliga 2:a med ett riktigt bra läge på Teg med bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Bra planerat boende med separat kök med matplats, vardagsru. Du ska enkelt kunna lära känna dina grannar och du som har barn ska vara trygg med att släppa ut ungarna sent som tidigt på kvällen. Södertälje 255 m, mäklartipset, parhus bara 25 minuter ifrån Luthagen! Kr, rå. Nu pågår försäljningen av Lindholmsvarvet!


Top news

Begagnade lp-skivor lund

Denna butik ligger bredvid Pet Sounds och relativt nära Record Mania. Restaurang, stockholms hetaste restauranger just nu, restaurang, stockholms bästa restauranger för en wow-upplevelse, restaurang.


Read more

Göteborg c till malmö c tåg

Du hittar dina personliga uppgifter, dina bokningar och allt om ditt medlemskap under din profil uppe i högra hörnet. Om du fortsätter innebär det att


Read more

Toso göteborg instagram

Read more about cookies. Tasty dumplings and other Asian favourites. Om ni är ett större sällskap eller behöver hjälp ring vår bokning. Jo, Toso bjuder


Read more
Sitemap