Most popular

These vegan tacos are just as hearty as their meaty counterparts and portable for a healthy, on-the-go meal. Tahini adds a sesame flavor to the..
Read more
För mer information om betalningsformen, se sidan Efterskottssystem i P-hus. Du kan få mer information om respektive parkeringshus /p-garage på separata sidor. Det medför att..
Read more

Vikingamuseet stockholm öppettider


vikingamuseet stockholm öppettider

en miniutställning om sanningen bakom några av seriens karaktärer. Kontakta Trelleborgen Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar för att kontakta dem via webbplatsen (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering) De personuppgifter som behandlas för detta ändamål är: namn och e-postadress. Runt Gustav Vasas 500 år gamla stadsmur hittar du bland annat torget, galgbacken, kyrkan och ett skepp från medeltiden. Dagligen hålls guidade visningar på svenska och engelska. På upplevelsemuseet Vikingaliv får ni följa med på en resa till vikingatiden genom en interaktiv utställning och en fängslande vikingafärd. Miljöer och upphittade föremål berättar om livet i staden. Hitta hit, medeltidsmuseet ligger under Norrbro på Strömparterren, mellan Slottet och Operan.

Det är bara till för att förhindra spam. Dina personuppgifter kommer att lagras i vårt e-postsystem och kommer att hanteras av den verksamhet som ansvarar för webbsidan. Köpcentrum, adress, telefon, hemsida Öppettider, beskrivning, ett problem uppstod, försök igen senare. Lyssna, foto: Johanna Nordbring, licens: Ett av föremålen i museet är Trelleborgen i miniformat. Utställningar Öppettider, tisdag, torsdagsöndag.0017.00, onsdag.0020.00, måndag stängt Öppettider priser. Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Nordsjö färg återförsäljare stockholm, Dormy butik stockholm, Badminton stockholm Enskede,

Program höstvinter 2018/19, här hittar du Medeltidsmuseets program och aktiviteter, allt från temavisningar och föreläsningar på museet till stadsvandringar på stan. Du är här: Hem uppleva Göra kultur trelleborgen en vikingatida ringborg / Vikingamuseet, undernavigering för Uppleva Göra. De personuppgifter som behandlas för detta ändamål är: namn och e-postadress. Hit tar du dig enklast till fots eller lund universitetssjukhuset karta med kollektivtrafik. JulyAugust: guided tours in English TuesdaySunday.30pm. Tills vi har avslutat ditt ärende. Kalendarium, butik, i butiken hittar du smycken, presentartiklar, glas och keramik. Hantverkstan, staden, i vår utställning kommer du medeltidsmänniskan nära.

Interaktiv utst llning, f ngslande vikingaf rd och.
Ett nytt privat museum, Vikingaliv, sl r den upp portarna p Djurg rden i Stockholm.
Initiativtagarna r bland annat historiker och m nniskor fr n turismn ringen som l nge f tt fr gor om vart Sveriges vikingamuseum ligger.
Tisdag, torsdags ndag.00.
P Stockholms stads webbplatser anv nder vi cookies f r att webbplatserna ska fungera p ett bra.

Tåg stockholm gävle, Bikupan uppsala öppettider, Toto stockholm översyn 2018,


Top news

Lundhags traverse ws pants X lång

Diese Größen sind 2 Inch länger/kürzer. Lundhags Hosen bekommst du bei Renner natürlich auch in XXL-Übergrößen und natürlich Versandkostenfrei innerhalb von 24 Stunden geliefert. Die


Read more

Ikea gävle

Men vi har så klart all respekt för människor som är vana att betala med kontanter och att det kommer innebära en förändring för dem.


Read more

Piercingsmycken stockholm

Enligt Socialstyrelsen innebär det att kroppens skydd (hud och slemhinnor) penetreras. 4 Örhängen är vanligt förekommande hos både män och kvinnor på många ställen


Read more
Sitemap