Most popular

Renoverat kök och stor balkong i söderläge! Nyproduktion, den 26 november är det säljstart för allmänheten för Brf Neo Davidshall - gamla polishuset. Läs mer..
Read more
För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster. Till slut var jag framme vid mitt mål. All..
Read more

Aftonbladet uppsala skjutning


aftonbladet uppsala skjutning

för brott, enligt offentliga register. Gränby, ett område där det bor mycket barnfamiljer och pensionärer. Flydde i vit bil. Enligt släktingar var den döde mannen i 30-årsåldern och boende i Uppsalaområdet. En släkting till den döde mannen gråter förtvivlat: Han var som min bror. 1 2 "Aftonbladet", Nationalencyklopedin, /aftonbladet. Polishelikopter flögs upp till Uppsala från Stockholm för att delta i mördarjakten.

Ny skjutning i Uppsala misstänkt mordförsök.
Flera personer beskjutna i Uppsala fyra män gripna.
Tjänstgörande redaktörer: Karolina Strömbäck Horney och Jonas Nygaard Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin Redaktionschefer: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta.
Under fredagskvällen har en skjutning inträffat i området Gränby i Uppsala.
Vi använder cookies för att skydda din data, samt för att.

Vittnen bekräftar uppgifterna: Jag såg att ett par personer hoppade in i en vit bil och körde i väg, säger ett vittne som bor i närheten. Stig Hadenius Lennart Weibull (1999 " The Swedish Newspaper System in the Late 1990s. Aftonbladet har över 3,5 miljoner läsare - varje dag. På lördagsförmiddagen har avspärrningarna släppts efter dödsskjutningen men fortfarande flyter blod på asfalten och i området cirkulerar både civila och målade polisbilar. Men några grova våldsbrott ska han inte ha dömts för. Det gjordes återupplivningsförsök men då var det redan försent, säger en man som bor i närheten.

aftonbladet uppsala skjutning

Aftonbladet skjutning helsingborg, Hästens sängar uppsala, Bästa pedikyr uppsala,


Top news

Malmö halvmarathon resultat

PKO Silesia Halfmarathon, your run for victory! Start och mål på Stadion 1977 förlades banan till universitetsområdet vid Lappkärrsbergen och Stora Skuggan, även här


Read more

Lampaffärer götgatan stockholm

Postort stockholm, stockholm, stockholm, stockholm, kommun Stockholm. Lampor, presenter, ljusstakar. Vad är felaktigt på sidan? Visa nummer Tellusborgsvägen HÄgersten Karta och vägbeskrivning Öppet idag 08:30


Read more

Restauranger österlånggatan borås

Pitchers meny innehåller traditionell pub-mat och mycket grillat. Vi har ett spännande och ständigt varierande utbud av drycker. Thai Silk har en mycket uppskattad lunchbuffé


Read more
Sitemap