Most popular

Hitta aktuella rabatter, telefonnummer och öppettider för Elon i Hälsovägen 5 i Helsingborg på Tiendeo. Elon har öppnat en ny butik i Väla köpcentrum i..
Read more
För oss är det ett mycket gott betyg! Vi i publiken vet att de andra tror att tråkmånsen inte förstår språket, men egentligen fattar precis..
Read more

Göteborgs posten göteborgsvarvet


göteborgs posten göteborgsvarvet

att stafettpinnen överräcks över växlingsstaketet till en lagkamrat. Vi vill öka upplevelsen för deltagare och publik i Göteborgsvarvet och satsar på flera digitala nyheter. Löpare på sträcka 5 väljer höger fil under målportalen för att tiden på laget ska stoppas och registreras.

Göteborgsvarvet blir det största evenemanget som GP direktsänt någonsin och allt från elitens start och målgång till folkfesten och när bandet dras bakom sista löparen kommer att täckas.
By Fredrik Janlind GP edited.
Göteborgs, posten 5/17/2014 10:16:05.
Comment Åkte tåg från Falkenberg till Göteborg i förmiddags.
Satte mig bland ett gäng löparentusiaster som hetsade.

Tidtagningschip finns i stafettpinnen och tiden stannar då sista löparen korsar mållinjen. Hela Göteborgsvarvet sänds live på kl 12:30-19:00 den 19 maj, dessutom finns en målkamera. Redaktionen har också bevakat loppet med stor framgång. Inför direktsändningen kommer även övrig redaktionell bevakningen att intensifieras: Det här går helt i linje med våra satsningar på lokalt innehåll. Göteborgsvarvet blir det största evenemanget som GP direktsänt någonsin och allt från elitens start och målgång till folkfesten och när bandet dras bakom sista löparen kommer att täckas. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. En av nyheterna är samarbetet med GP som nu möjliggöra direktsändning av hela Göteborgsvarvet, under drygt sex timmar, från första start till sista målgång, säger Bo Edsberger, förbundschef för Göteborgs Friidrottsförbund och varvsgeneral för Göteborgsvarvet. Efter målgång ska stafettpinnen lämnas till funktionär. Löpare på sträcka 1, 2, 3 och 4 som kommer in för växling ska hålla till vänster under mål- och växlingsportalen för att komma till växlingsområdet. Tider redovisas både per lagmedlem/sträcka samt totalt för hela laget. Bland annat har man aktiverat sig längst med banan och låtit läsare tävla om startplatser. Göteborgs-Posten och Göteborgsvarvet, göteborgsvarvet har under de senaste fem åren haft närmare 65 000 deltagare och Göteborgs-Posten har varit mediepartner till loppet sedan 2016.

Göteborgs camping lilleby torslanda schweden
Göteborgs konserthus arenaöversikt
Göteborgs universitet video


Top news

Sofia lundin härnösand

Utforska livsstilarna i området. Även företag/föreningar som är försatta i konkurs men där konkursen inte är avslutad, ska anmäla verklig huvudman. Dödsbon och konkursbon, enkla


Read more

Innerdiameter vp-rör

Socio-economic fabric of the medi na s ( inner a n d historic cities) with. A is t h e inner diameter o f t


Read more

Uppsala jazzklubb

Luft som passerat över Mälaren kan öka luftfuktigheten, vilket gör att det vintertid kan kännas kallare än vad det. Sankt Nicolai kyrka i kvarteret Livia


Read more
Sitemap