Most popular

Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. SJ Snabbtåg, södertälje S Eskilstuna Örebro Strängnäs Örebro S 11 907, sJ Regional, uppsala..
Read more
Copyright 2018 - Alla rättigheter reserverade. Liknande företag i närheten, widgetgenerator, gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Ditt..
Read more

Göteborgs stad servicecenter


göteborgs stad servicecenter

på direktnummer som vanligt. Kontaktuppgifter här hittar du en film om Göteborgs Stads kontaktcenter. Verksamhetsområde Servicecenter ansvarar för support till staden genom den sammanhållna supportprocessen som består av användarsupport, incident och problem. Inom Backoffice tillhandahåller vi IT-support, tar emot och löser ärenden via applikationer, e-post och webb. Kan du bidra med engagemang och intresse för våra frågor? Vi ger service via telefon, stadens webbplats och facebook. Hur kontaktar jag Göteborgs Stads kontaktcenter? Det kan handla om att göra felsökningar och installationer samt ge råd och stöd. Vi hanterar också vanliga återkommande frågor, hittar rätt handläggare om du behöver mer kvalificerad hjälp och vägleder till information och självservice på stadens webbplats.

Genom Tekniksprånget vill vi visa vilka spännande arbetsområden med starkt teknik- och IT-fokus som finns i Göteborgs stad och hur stor variationen. . Exempel på arbetsuppgifter inom Backoffice är att lösa ärenden inom Office365, konto och behörighetshantering eller inom andra kommungemensamma system. Vilken hjälp kan jag få av kontaktcenter? Du tycker det är inspirerande att möta olika människor och personligheter.

Kontaktcenter erbjuder service på flera språk. Oavsett ärende ger våra servicevägledare dig information och vägledning som leder till ett snabbare svar på din fråga. Intraservice levererar interna tjänster till Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis välfärds-, utbildnings- och HR-området samt. Läs mer om oss på /intraservice. Självklart har du ett genuint intresse för teknik, tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Det kan vara hjälp att förstå hur en tjänst fungerar eller att snabbt hitta lösningar om det uppstår tekniska problem med tjänsterna. E-post, mer information och karta, remisser, beslut och meddelande/information till Göteborgs Stad skickas till: loading.

göteborgs stad servicecenter


Top news

Hunddagis lundby

För även om vi har fantastiskt fina promenadvägar vid Svartån så är det mysigt att få komma ut i skogen. Vi har lediga platser i


Read more

Betongbord artwood

Vi brukar försöka visa bilder med HD-bestämning eller möjligen med den idealiska bilden. # konsollbord på salg - 1 stk med rosa emaljetopp før 4500


Read more

Ib wahlström stockholm öppettider

KonstnÄrsmaterial, BRÖllopsplanering, Konstnärer, pappersindustrimaskiner.3493384,18.0445653 Österlunds Förgylleri i, stockholm utför förgyllningar, restaurering, reparationer, omförgyllningar, nytillverkning av speglar, ramar., konsthandel, renovering, Ramar Detaljister, Konstnärsmaterial, Antikviteter, Restaureringar.3181839,18.0557120. Innehållet


Read more
Sitemap