Most popular

Höganäs fick sina stadsprivilegier 1936 i juni månad. Lena och jag hade fått platser allra längst fram i kyrkan. Vidare Niels båda systrar och deras..
Read more
Det kom lite hastigt och lustigt och jag har nog. Lutherska Missionskyrkans Kör från Göteborg gästar Equmeniakyrkan i Herrljunga, och bjuder på konsert nu på..
Read more

Göteborgs stad servicecenter


göteborgs stad servicecenter

på direktnummer som vanligt. Kontaktuppgifter här hittar du en film om Göteborgs Stads kontaktcenter. Verksamhetsområde Servicecenter ansvarar för support till staden genom den sammanhållna supportprocessen som består av användarsupport, incident och problem. Inom Backoffice tillhandahåller vi IT-support, tar emot och löser ärenden via applikationer, e-post och webb. Kan du bidra med engagemang och intresse för våra frågor? Vi ger service via telefon, stadens webbplats och facebook. Hur kontaktar jag Göteborgs Stads kontaktcenter? Det kan handla om att göra felsökningar och installationer samt ge råd och stöd. Vi hanterar också vanliga återkommande frågor, hittar rätt handläggare om du behöver mer kvalificerad hjälp och vägleder till information och självservice på stadens webbplats.

Genom Tekniksprånget vill vi visa vilka spännande arbetsområden med starkt teknik- och IT-fokus som finns i Göteborgs stad och hur stor variationen. . Exempel på arbetsuppgifter inom Backoffice är att lösa ärenden inom Office365, konto och behörighetshantering eller inom andra kommungemensamma system. Vilken hjälp kan jag få av kontaktcenter? Du tycker det är inspirerande att möta olika människor och personligheter.

Kontaktcenter erbjuder service på flera språk. Oavsett ärende ger våra servicevägledare dig information och vägledning som leder till ett snabbare svar på din fråga. Intraservice levererar interna tjänster till Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis välfärds-, utbildnings- och HR-området samt. Läs mer om oss på /intraservice. Självklart har du ett genuint intresse för teknik, tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Det kan vara hjälp att förstå hur en tjänst fungerar eller att snabbt hitta lösningar om det uppstår tekniska problem med tjänsterna. E-post, mer information och karta, remisser, beslut och meddelande/information till Göteborgs Stad skickas till: loading.

göteborgs stad servicecenter


Top news

Triwa återförsäljare stockholm

Ange stad, adress eller postnummer. Throughout all our designs, we believe in making details matter. Triwa, riddargatan 17a 11457 Stockholm, sweden, vår hemsida. Välj land


Read more

Kan man söka bostadsbidrag när man bor hemma

Bakgrunden är att du som pensionär ska kunna bo kvar i bostaden du hade när du jobbade även fast din inkomst nu är lägre. De


Read more

Stockholm marathon 2018 startgrupper

Kungsbron är öppen hela tiden under loppet. Under ett varmt lopp svettas en löpare 3-4 liter så det gäller att dricka ordentligt före, under


Read more
Sitemap