Most popular

2018 TripAdvisor LLC. However, booking a round trip flight can be a simpler process. Compare Flight Prices from Goteborg to Manila, Philippines by Month..
Read more
Fri entré till utställningarna! From 1 July to 12 August. Er is veel te zien en te doen voor jong en oud en de meeste..
Read more

Riblja corba koncert u areni


riblja corba koncert u areni

pesmom "Ja u da pevam a sledile su "Ja ratujem sam "Radiu ta god hou" i sa novog albuma "Tu nema Boga, nema pravde" i "Uzbuna". Insistirao sam na brzim pesmama, ali imaemo i nene ljubavne sa klavirskom pratnjom. Uturilo je doekan skandiranjem "Vrati se u orbu a sa svojim nekadnjim kolegama odsvirao je "Sutra me probudi" i "Zadnji voz za aak". Naravno, podrazumevaju se veliki hitovi kao to su "Rokenrol za kuni savet "Lutka sa naslovne strane "Dva dinara drue" i "Kako je lepo biti glup", a riblja orba" e u ". Oboavaoci su traili da sviramo 35 pesama i usvojili smo neke od njihovih predloga, poput pesama "Napolju "Alo" ili "Prevara". Watch Queue, queue _count total loading. Prva "Arena" trajala je dva sata i 17 minuta, druga dva i 15, a ova e, merili smo vreme, sa sve bisevima trajati najmanje dva sata i 45 minuta. Smenjivali su se hitovi "Neu da ispadnem ivotinja "Rokenrol za kuni savet "Nemoj da ide mojom ulicom "Dva dinara, drue i nove pesme "Izgubljen izmeu jave i sna "ere la fam "Malograanska "Uasno mi nedostaje". Please try again later.

Publika, u kojoj je bilo i fanova iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, skakala je uz "Kako je lepo biti glup "Ostau slobodan" i plesala uz "Poslednju pesmu o tebi" i "Ljubav ovde vie ne stanuje". Kao to su najavili, koncert je zavren nakon dva sata i 45 minuta, a nastupom u Areni grupa kree na veliku turneju u okviru koje su planirani koncerti po svim veim gradovima Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske i Slovenije, kao i nastupi po Australiji. Mi neemo odraditi koncert, mi emo poginuti na njemu.

Rating is available when the video has been rented. Bie to zaokruena celina, kao pozorina predstava, i ako zavrimo drugi bis sa "Pogledaj dom svoj anele pesmom koju emo otpevati belle brunch malmö sa horom Saborne crkve, posle toga nema smisla svirati bilo. Studijskog albuma pod nazivom "Uzbuna". Areni " predstaviti i numere sa novog albuma "Uzbuna". Bend riblja orba" veeras e nastupiti u "Kombank areni " i tako proslaviti 35 godina postojanja, a, bora orevi je u intervjuu za "Veernje novosti" ispriao da e koncert trajati skoro tri sata, kao i da e grupa odsvirati 35 pesama.

Jedna od najpopularnijih domaih rok grupa "Riblja orba" odrala je sino koncert pred vie hiljada ljudi u Kombank areni, povodom 35 godina uspenog rada i objavljivanja. Dobro vee Evropo i svete. Imamo goste i iz inostranstva. Gosti koncerta bili su nekadanji lanovi grupe "Riblja orba" - Nikola uturilo utura i Momilo Bajagi Bajaga, kao i Don Mekoj koji je producirao etiri "orbina" albuma, ukljuujui i novi - "Uzbuna".


Top news

Hyr lägenhet i helsingborg

Helsingborgshem, med 12 000 hyreslägenheter är Helsingborgshem en bra utgångspunkt för dig som söker bostad. Hyresvärden har allt från små ettor till stora femmor. Alla


Read more

Jag bor i sverige på engelska

Swedish, jag åkte från San Francisco, där jag bor, i måndags, och satte mig på ett plan för att komma hit. More_vert Allerdings werden Sie


Read more

Glas & båge lund

Ja vlaties iegdties visltks aviobietes, ts rezervt ieteicams ne vlk k 6-8 nedas pirms lto aviolniju lidojuma datuma. Fram tills nu är jag helt nöjd


Read more
Sitemap