Most popular

3 larger than the radius measured through the poles, the shorter axis approximately coincides with the axis of rotation. SAS flög 1995 tio dagliga rutter..
Read more
AppleApple DeutschlandAppleApple FrancaisAppleApple ItalianoCeleriacCeleriac IconCloseClose IconCrustaneansCrustaneans IconDownDown IconEggsEggs IconFacebookFacebook IconFishFish IconGlutenGluten IconGoogle PlayGoogle Play DeutschlandGoogle PlayGoogle Play FrancaisGoogle PlayGoogle Play ItalianoInstagramInstagram IconLactoseLactose IconLinkLink IconLoginLogin IconLookLook..
Read more

Riblja corba koncert u areni


riblja corba koncert u areni

pesmom "Ja u da pevam a sledile su "Ja ratujem sam "Radiu ta god hou" i sa novog albuma "Tu nema Boga, nema pravde" i "Uzbuna". Insistirao sam na brzim pesmama, ali imaemo i nene ljubavne sa klavirskom pratnjom. Uturilo je doekan skandiranjem "Vrati se u orbu a sa svojim nekadnjim kolegama odsvirao je "Sutra me probudi" i "Zadnji voz za aak". Naravno, podrazumevaju se veliki hitovi kao to su "Rokenrol za kuni savet "Lutka sa naslovne strane "Dva dinara drue" i "Kako je lepo biti glup", a riblja orba" e u ". Oboavaoci su traili da sviramo 35 pesama i usvojili smo neke od njihovih predloga, poput pesama "Napolju "Alo" ili "Prevara". Watch Queue, queue _count total loading. Prva "Arena" trajala je dva sata i 17 minuta, druga dva i 15, a ova e, merili smo vreme, sa sve bisevima trajati najmanje dva sata i 45 minuta. Smenjivali su se hitovi "Neu da ispadnem ivotinja "Rokenrol za kuni savet "Nemoj da ide mojom ulicom "Dva dinara, drue i nove pesme "Izgubljen izmeu jave i sna "ere la fam "Malograanska "Uasno mi nedostaje". Please try again later.

Publika, u kojoj je bilo i fanova iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, skakala je uz "Kako je lepo biti glup "Ostau slobodan" i plesala uz "Poslednju pesmu o tebi" i "Ljubav ovde vie ne stanuje". Kao to su najavili, koncert je zavren nakon dva sata i 45 minuta, a nastupom u Areni grupa kree na veliku turneju u okviru koje su planirani koncerti po svim veim gradovima Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske i Slovenije, kao i nastupi po Australiji. Mi neemo odraditi koncert, mi emo poginuti na njemu.

Rating is available when the video has been rented. Bie to zaokruena celina, kao pozorina predstava, i ako zavrimo drugi bis sa "Pogledaj dom svoj anele pesmom koju emo otpevati belle brunch malmö sa horom Saborne crkve, posle toga nema smisla svirati bilo. Studijskog albuma pod nazivom "Uzbuna". Areni " predstaviti i numere sa novog albuma "Uzbuna". Bend riblja orba" veeras e nastupiti u "Kombank areni " i tako proslaviti 35 godina postojanja, a, bora orevi je u intervjuu za "Veernje novosti" ispriao da e koncert trajati skoro tri sata, kao i da e grupa odsvirati 35 pesama.

Jedna od najpopularnijih domaih rok grupa "Riblja orba" odrala je sino koncert pred vie hiljada ljudi u Kombank areni, povodom 35 godina uspenog rada i objavljivanja. Dobro vee Evropo i svete. Imamo goste i iz inostranstva. Gosti koncerta bili su nekadanji lanovi grupe "Riblja orba" - Nikola uturilo utura i Momilo Bajagi Bajaga, kao i Don Mekoj koji je producirao etiri "orbina" albuma, ukljuujui i novi - "Uzbuna".


Top news

Gymgrossisten jönköping city öppettider

Any number of things can cause it, and jönköping is not common. Långfredagen stängt stängt 31 mars, påskafton apr, påskdagen 12-16 stängt 2 apr, annandag


Read more

Tidningsbärarna malmo

Box 6106, 200 11 Malmö Besöksadress: Östra Promenaden 3, Malmö Växel: Lunchstängt kl 12-13. SV Arena Integration när den är som bäst. Malmö Konstmuseum Malmö


Read more

AC Lunds universitet

Gustavson School of Business, University of Victoria College of Agriculture and Bioresources, University of Saskatchewan School of Continuing Studies, University of Toronto McMaster University Université


Read more
Sitemap